top of page

Acerca de

Bedrifter og grupper

Er du på utkikk etter en unik opplevelse for din vennegjeng eller bedrift? Vi tilbyr private kajakkkurs for grupper på opptil 10 personer.

Under vårt kajakkkurs vil dere lære grunnleggende teknikker og sikkerhet når det gjelder kajakkpadling, slik at dere kan nyte denne utfordrende og givende aktiviteten på en trygg måte. Vi har erfarne instruktører som vil lede dere gjennom kurset, og gi dere individuell oppfølging for å sikre at alle deltakerne får mest mulig ut av opplevelsen.

Vårt kajakkkurs er en flott mulighet for å utforske det vakre landskapet langs vannet mens du trener balanse, styrke og utholdenhet. Det er en sosial aktivitet som vil bidra til å styrke båndene mellom dere i vennegjengen eller i bedriften.

Vi tilbyr kurs på hverdager eller i helgen, og vi vil tilpasse opplevelsen slik at den passer til deres tidsplan og ønsker.

Kurset gir også alle deltakerne våttkort!

Vi tilbyr også kurs på SUP (Stand-Up Paddleboarding) og Packraft. Begge disse aktivitetene gir deg en annen opplevelse på vannet, og er en morsom måte å utfordre deg selv på.

Våre SUP-kurs vil lære deg grunnleggende teknikker og sikkerhet ved bruk av et stand-up paddleboard, slik at du kan nyte denne populære vannsporten på en trygg måte.

Våre Packraft-kurs vil introdusere deg til denne spennende nye sporten der du padler på en liten oppblåsbar raft. Packrafting gir deg muligheten til å utforske nye områder og oppleve vannet på en helt ny måte.

Kontakt oss i dag for å book et kurs i kajakk, SUP eller packraft, og oppdag en ny og spennende verden på vannet!

Ta kontakt
Takk for henvendelsen
bottom of page